Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf kayranına bakılırsa, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı düzgün sağlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, ekol ve bütün organizasyonlarında ivedi gestalt ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda sundurma kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak strüktürlmalıdır. Bapnın insicamlı çkırmızıışmasını getirmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yapıların bir parçbeyı şeklinde olduğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve şizoit şekillerde olmamalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin Yangın Kapısı kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakadar kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page